//Hvorfor velge nettside fra Massiv Media?

Hvorfor velge nettside fra Massiv Media?

[two_third]

Informasjon om Massiv Media sine løsninger for bedrifter som trenger nettside

Alle bedrifter behøver nettside. Dette første blogginnlegg på Massivbloggen skal jeg vie til å fortelle litt mer om Massiv Media sine nettsideløsninger, og hvorfor vi bør være et alternativ når du eller din bedrift trenger hjemmesider. I jungelen av tilbydere av nettsider og webløsninger til bedrifter er det ikke alltid like lett å få klart fram hva som er forskjellen på det du gjør, i forhold til det konkurrentene gjør. Nå skal jeg rett og slett fortelle hva som er unikt med Massiv Media.

Lettest for kundene

Vi har en sterk tro på at veldig mange små og mellomstore bedrifter, som ikke har sitt hovedvirke gjennom akkurat nettsiden, ønsker seg både i pose og sekk. De vil ha en flott og representativ nettside, hvor de selv har full kontroll og kan bestemme hva som skal stå, og hva som ikke skal stå. Samtidig så skal dette ikke være noe man må behøve å bruke mye tid på, og ihvertfall ikke enda noe mer man må lære seg. Det er jo tross alt ikke dette du skal bruke din dyrebare tid på! Det er akkurat disse vi har hatt i tankene når vi har utviklet våre nettsideløsninger.

For å gjøre det enda enklere har vi også baket de årlige utgiftene til å drifte en nettside inn i serviceavtalen. Dette er utgifter til domene, epost og hosting. Dette er utgifter som løper hvert år, helt uavhengig av hvilken leverandør man benytter. Dermed får du bare en faktura i året, og samtidig en trygghet i form av at du vet at vi er der for kundene, og tar hånd om alt de er bekymret for.

Serviceavtalen

Det første jeg vil trekke fram er serviceavtalen. Til en lav fast årspris så drifter, oppdaterer og vedlikeholder vi nettsiden din. Er det noe du vil ha endret, så er en liten epost til oss det eneste du trenger å gjøre. Du slipper å logge deg inn på siden din, knote med vanskelig koding og menysystemer, og du slipper å være redd for at en feil du gjør ødelegger hele oppsettet på nettsiden, og gjør at du må bruke fire timer på å rette feilen!

Våre nettsider, med alt inkludert

Nettsidene vi lager til deg er ikke tusen ganger bedre enn det konkurrentene lager. Men vi vil likevel påstå at nettsidene vi produserer til de prisene vi har absolutt er i Norgestoppen. Og legger du til serviceavtalen oppå der, mener vi det er få som kan tilby deg så mye for pengene.

 

[/two_third]
[one_third_last]

[/one_third_last]

By | 2013-08-27T11:32:37+00:00 desember 14th, 2012|Massivbloggen|0 Comments

About the Author: