//Medierådgivning
Medierådgivning 2013-08-27T11:42:33+00:00

Det er ingen tvil om at det er en jungel der ute. En jungel full av annonsetilbud, nettkataloger, anbudstjenester og andre aktører som kjemper om å overbevise deg om at de er perfekte for deg. Massiv Media kan hjelpe deg med å finne fram i jungelen. Vi kan hjelpe deg med å få oversikt over alle aktører og avtaler som dere har eller blir tilbudt. Sammen med deg bestemmer vi hva som er bra og hva som ikke er så bra, også går vi inn og sier opp dårlige avtaler, forsikre deg mot uanmeldte fakturaer, pågående selgere og forhandler frem bedre avtaler med nyttige leverandører.

Har du en markedsføringsplan?

Grunnpilarene i en markedsføringsplae er hvem, hvor og hvordan man skal treffe med annonsene eller kampanjene. Det å treffe målgruppen er ikke alltid like lett, og spesielt ikke med det enorme utvalget av annonseringsmuligheter. Vi kan hjelpe deg med å utarbeide konkrete mål, og ikke minst utvikle kampanjer som gjør at målene når. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan få mest mulig ut av annonsekronene dine.

Hva annet kan vi gjøre?

Vi kan rydde opp i bedriftens annonseportefølje og gi deg en oversikt over dagens situasjon. Vi gir deg objektive tilbakemeldinger i forhold til valg av leverandører, analyserer resultater og gjør en opprydding av ulønnsomme avtaler. I tillegg kan vi ta på oss jobben med å være megler i tvister mellom deg og tilbyderne, avlaste pågangen dere får, samt luke bort useriøse aktører og forhandle med de som er aktuelle.

 

Litt usikker på hva vi kan gjøre?

Her er noen eksempler på konkrete oppgaver innenfor Medierådgivning vi kan gjøre for deg. Kanskje noe av dette er akkurat det du er på jakt etter?.

  • Gå gjennom og vurdere alle nettkatalogavtaler
  • Hjelpe deg med markedsføringsstrategien
  • Ta oss av alle innkomne telefonselgere
  • Støtte deg i juridiske tvister